Terminsavslutning med mat och paddelboard!

Terminsavslutning med paddelboard och mat
Efter ännu en härlig termin ses vi för att spela padeltennis på Paddel Arena.Vi har bokat 3 banor vilket är 12 spelare.

Upplägg
Vi ses på paddel arena och spelar en turnering. Efteråt  träffas vi antingen på Heavy hands där v tillsammans grillar (klubben bjuder på maten). Eller så möts vi på stan och äter och umgås på restaurang. Blir det grillning medtages egen dryck.

Plats: Paddel Arena;
Tid: 17:00-19:00
Restaurang/grillning 20:00 (plats bestäms innan
Pris: 180 kr per person
Hyra racket: 30 kr
Anmälan görs på klubben!
SISTA ANMÄLNINGSDAGEN 29 MAJ kl 19:00

Fyspasset kommer forfarande köras!

Fredrik “Fidde” Oskarsson knockade motståndare under Max muaythai (video)

Fidde vann på TKO i andra ronden!  Heavy hands har medvind och en stabil tävlingsgrupp som söker nya utmaningar.
Under april månad har fighters från Heavy hands varit på träningsläger i Thailand  för att vässa teknikerna ytterligare. En av dem var Fredrik “Fidde” Oskarsson som också hade match inbokad på Max Muaythai,

Fidde var i bra form efter SM och hade en bra driv från första sekund. Långa tekniker med sparkar och slag drev motståndaren och Fidde tryckte upp motståndaren mot ringrepen flertal gånger och levererade hårda knän. Efter flertal knän landar Fidde ett tungt knä mot huvudet och motståndaren föll ihop.
Stort Grattis!

Heavy hands open 3

Äntligen är det dags för hemma tävling i Jönköping!  Kom och heja fram våra hemmafighters när Heavy hands open 3 går av stapeln.

Heavy Hands Muay Thai Jönköping välkomnar till klubbtävling lördagen den 27e April.  Dörrarna öppnas redan kl kl 12:00. Dom som går match från Heavy hands är  Dennis, Anna och Tobias som ställs mot tufft motstånd.  Totalt är det 13 matcher som går i D-klass, C-klass, IFMA samt diplommatcher och D-junior.

Var: Bultvägen 5, 553 02
Jönköping
Entre: 100 kr

Varmt Välkommen!

Erik Berglund får VM-plats!!!!

Håll i hängslena för den 19-29 maj kommer vår Erik Jetset Berglund att representera Sverige och Heavy Hands Muay Thai på VM i thaiboxning i Kinnarps Arena. Så se till att köpa era biljetter för att vara på plats och se detta live.

160319 Prestationernas dag!

Heavy Hands Muay Thais Fight Team delade igår upp sig då vi hade matcher i både Halmstad och Aneby. Robin Ahlberg och Markus Lück begav sig tidigt på lördagsmorgonen söderut tillsammans med coacherna Andreas Bjerenius och Oliver Axelsson. Efter den obligatoriska invägningen och läkarkontrollen hade teamet många timmar att ta kål på tills det var dags att värma upp för match. Men när det äntligen var dags så stod Robin först på tur och ett fåtal matcher senare Markus. Bägge visade att alla timmar på klubben har gett resultat och när matcherna var över stod båda som vinnare, Robin på poäng och Markus på teknisk knockout.
I Aneby representerades teamet av Stephanie Odqvist, Martin Blom, Kim Larsson och Micke Werbitsch där deras matcher utspelades i samma ordning. Coachandes av Erik Berglund, Johanna Kumlin och Jonatan Kumlin visade alla fighters även här mycket stora framsteg i sin thaiboxning oavsett utgång i matchen. Stephanie vinst via utklassning, Martin poängförlust, Kim poängvinst och Micke vinst via teknisk knockout blev dagens resultat i Aneby.

Följ oss på instagram @heavyhandsmuaythai

Heavy Hands Muay Thai Jönköping

2 veckor, 2 VM-silver, 3 debuter, 10 matcher…

Det har varit en fortsatt intensiv höst för Heavy Hands Muay Thai. Planen var att vår landslagsrepresentant Erik Berglund skulle fightas om den nordiska titeln i thaiboxning i november. Men på grund utav ett sent avhopp från motståndaren fick planen ändras. Istället tog vi sikte mot K1 Open World Championship i Montecatini Italien och bestämde oss för att skicka två fighters. Ett mästerskap med drygt 600 deltagare från över 20 nationer.
 Erik Berglund lyckades slå ut sin mer rutinerade franska motståndare i semifinalen och ställdes mot värdnationens representant i finalen. Efter 3 hårda och jämna ronder dömdes tyvärr italienaren som segrare. Heavy Hands lyckades dock ta hem två silver i ett världsmästerskap som gick i ett nytt regelverk för våra fighters. Inte illa pinkat.
IMG_3054

Helgen efter Italien var det dags för teamet att bege sig till Kalmar där tre av vårt tävlingsteam skulle debutera i thaiboxningsringen. Stephanie, Robin och Martin kunde efter en lång dag stoltsera med tre mycket bra prestationer i debuterna där två av tre domslut gick i Heavy Hands favör. Vi ser fram emot att följa deras utveckling på klubben och ute på arenorna framöver.
received_10153277886008583 received_10153277823338583 received_10153277787383583
Som avslutning på dessa intensiva veckor så stod Aneby som arrangör för AMT Open i lördags där Johanna Kumlin deltog i en 4-manna turnering och Fidde Oskarsson åter klev upp i ringen denna höst.
 Johanna inledde dagen med en övertygande poängseger i semifinalen och visade på stor variation av tekniker. Nu var det bara att återhämta sig inför finalen.
 Näst upp var Fidde med sitt stora fighterhjärta som visade att träningen har förbättrat flera av hans färdigheter men tyvärr räckte inte det hela vägen fram denna dag. En poängförlust som vi är säkra på kommer ta Fidde ytterligare ett steg framåt i sin utveckling.
 Sist upp för dagen var det återigen dags för Johanna där hon i finalen ställdes mot Clara som segrat i sin semifinal. Trots nästan 18 månaders frånvaro från tävlingsringen syntes ingen ringrost och Johannas beslutenhet att ta hem turneringens pokal visades vara stark nog för att även vinna dagens andra fight.
 En härlig avslutning på tre mycket intensiva helger i thaiboxningens tecken.
IMG_20151128_214329
På återseende
Jonatan Kumlin
Heavy Hands Muay Thai Jönköping

3 veckor, 3 städer, 7 matcher, 6 vinster men 7 prestationer…

Under de senaste tre veckorna har Heavy Hands tävlingsteam representerat Heavy Hands Muay Thai Jönköping i tre olika ringar utspridda i södra Sverige.
Först ut att representera klubben på denna “turné” var Oliver, Christian och Jonatan och orten där bataljerna gick av stapeln var Lund. Både Christian och Jonatan gjorde comeback i ringen efter många års frånvaro. Christian gjorde dessutom i och med denna match debut i thaiboxningsringen, och detta efter endast ett par veckors thaiboxningsträning, då han är boxare i grunden. Oliver gjorde även han debut i thaiboxningsringen då han har sina rötter i andra kampsporter. Efter en lång dag i Skåne kunde teamet bege sig hemåt med tre vinster i bagaget.
Nästa destination för teamet var Halmstad, där Andy, Fidde och återigen Oliver fightades för klubbens räkning. Efter tre mycket jämna matcher kunde teamet stoltsera med tre fantastiska prestationer även om vinst bara tilldelades Heavy Hands i två av matcherna.
Sist ut att representera teamet under dessa intensiva veckor var Jonatan som fick möjligheten att delta på galan Westcoast Battle 10 i Varberg. Jonatan följde upp fjolårets knockout på samma gala, då av Heavy Hands Erik Berglund, med ytterligare en knockout i andra ronden.

Klubbens fina framgångar hade aldrig varit möjliga utan det stöd som tävlingsteamet får från våra medlemmar som kommer och stöttar oss vart vi än vänder oss i Sverige. Tack!!!
HH.1 Grupp JK.2 Grupp
Heavy Hands Muay Thai Jönköping

Uppdatering från Bangkok

Nu är vi på plats i Bangkok efter en veckas träning på Sitjaopho i Huahin. Här bor vi på det officiella VM-hotellet tillsammans med övriga landslag. Enligt uppgift ska 102 länder finnas representerade i Royal World Cup. Heavy Hands representant Erik Berglund har klarat vikten med god marginal och därefter även läkarundersökningen. Erik är i mycket bra form och vi håller tummarna att vår positiva känsla och goda hälsa håller sig hela vägen.
I torsdags hade landslaget ett lätt träningspass gemensamt på ett riktigt fint camp och det är en imponerande syn när alla dessa atleter, förmodligen i sina livs form, drar igång maskineriet.
På kvällen var det sedan invigning på National Stadium där RWC går av stapeln, utomhus i 3st ringar under 10 dagar. Det är sagt att eventet kommer streamas på nätet och så snart vi får länken kommer vi sprida den.
Det vi vet för tillfället är att Erik kommer ställas mot Uzbekistan i första matchen men vi har ingen information om när matchen blir av ännu.
Igår, fredag, inledde 4 svenskar turneringen vilket resulterade i 3 vinster och en förlust. Idag äntrar 5 svenskar ringen och vi kommer vara där för att heja fram dem till seger.

Jonatan Kumlin
Heavy Hands Muay Thai Jönköping
imageimage