Uppdatering från Bangkok

Nu är vi på plats i Bangkok efter en veckas träning på Sitjaopho i Huahin. Här bor vi på det officiella VM-hotellet tillsammans med övriga landslag. Enligt uppgift ska 102 länder finnas representerade i Royal World Cup. Heavy Hands representant Erik Berglund har klarat vikten med god marginal och därefter även läkarundersökningen. Erik är i mycket bra form och vi håller tummarna att vår positiva känsla och goda hälsa håller sig hela vägen.
I torsdags hade landslaget ett lätt träningspass gemensamt på ett riktigt fint camp och det är en imponerande syn när alla dessa atleter, förmodligen i sina livs form, drar igång maskineriet.
På kvällen var det sedan invigning på National Stadium där RWC går av stapeln, utomhus i 3st ringar under 10 dagar. Det är sagt att eventet kommer streamas på nätet och så snart vi får länken kommer vi sprida den.
Det vi vet för tillfället är att Erik kommer ställas mot Uzbekistan i första matchen men vi har ingen information om när matchen blir av ännu.
Igår, fredag, inledde 4 svenskar turneringen vilket resulterade i 3 vinster och en förlust. Idag äntrar 5 svenskar ringen och vi kommer vara där för att heja fram dem till seger.

Jonatan Kumlin
Heavy Hands Muay Thai Jönköping
imageimage