Träna thaiboxning

Träna thaiboxning

Vad är thaiboxning?

Thaiboxning eller Muay thai, är en kampsport där man använder skenben, knän, händer och armbågar i framför allt slag- och sparktekniker, men även kast. Thaiboxning är en allsidig sport där vi tränar styrka, kondition, kroppskontroll, koordination och flexibilitet. Mer än att träna vår fysiska hälsa, tränar vi även vår mentala hälsa. Respekt, glädje och kämparglöd ska genomsyra våra träningar.

Träningstider

Måndag: Nybörjargruppen 17:30
Tisdag: Avancerad 17:30
Onsdag: Nybörjargruppen 17:30
Torsdag: Avancerad 17:30
Fredag: Fysträning 17:00 – 18:00 (alla är välkommna)
Lördag: Sparring 10:00 (ej för nybörjare)
Söndag: Juniorgruppen 10:00 – 11:00 (10-14 år)
Söndag: KIDS CLUB 11:00 – 12:00 (6-9 år)

Prislista VT 2022

Vuxen: 1500:-
Barn (6-9 år): 300:-
Barn (10-18 år): 750:-
Medlemsavgift (gäller alla): 200:-
Prova på pass: 100:-

Utrustning

För att träningarna ska vara givande och utvecklande så kommer du behöva utrustning. Du behöver:
•Boxningshandskar (vi rekommenderar 12oz)
•Benskydd
•Tandskydd
•Handlindor (ej krav)

Du kan inhandla utrustning på dessa sidor:
Fightfabriken
Jabb

Prova på

Om du vill prova på thaiboxning rekommenderar vi att du kommer under våra prova på veckor. Prova på veckorna är alltid den första veckan på höst och vårterminen. Under prova på veckan behöver du ingen utrustning, vill du prova på senare under terminens gång rekommenderar vi att antingen ta med sig egen utrustning eller att låna från någon annan.

Nybörjare vs avancerad

Om du aldrig har tränat kampsport eller om det var längesen du tränade kampsport, rekommenderar vi att du börjar i nybörjargruppen. Om det sedan visar sig att nybörjare känns för enkelt, kan du prata med en tränare om att flytta upp till avancerat.

Om du har tränat thaiboxning eller kickboxning tidigare kan du testa ett avancerat pass, om det känns för svårt kan du alltid börja i nybörjargruppen.

Håll dig uppdaterad

Håll dig uppdaterad om vad som händer på klubben genom att följa oss på Instagram. Det är det snabbaste viset att få ut nyheter, ändrade träningstider och kommande event. Om du har några funderingar kan du alltid kontakta oss, antingen via Instagram eller vår kontaktsida.
@Heavyhandsmuaythai

Länkar

Kontakt