Mot World Cup i Bangkok!!!!

Nyhet Kommentarer inaktiverade för Mot World Cup i Bangkok!!!!

Träningen på Heavy Hands Muay Thai Jönköping inför World Cup Bangkok den 13-22 augusti är i full gång. Heavy Hands representeras av Erik Berglund som tillsammans med ca 2000 andra atleter kommer göra upp om medaljerna i thaiboxningens hemland Thailand.

Då vår idrott inte är en OS-gren ännu är stödet från Riksidrottsförbundet begränsat. Den ekonomiska bördan ligger därmed främst på atleterna, coacherna och föreningarna. Vill du, ditt företag eller din arbetsgivare vara med och stödja Heavy Hands Muay Thai Jönköping på vår väg mot medaljerna och som lokal idrottsförening så tveka inte att höra av er till oss.

Heavy Hands Muay Thai Jönköping
heavyhandsmt@gmail.com

image
Pin It

» Nyhet » Mot World Cup i Bangkok!!!!
On 08/07/2015
By

Comments are closed.

« »