Hårt jobb lönar sig alltid i slutändan!!

Återigen har det i helgen varit dags för två av Heavy Hands Muay Thais fighters att äntra ringen för att representera klubben. Denna gång fick vi dela upp teamet då en tävling gick av stapeln i Stockholm och den andra i Falun.
I Stockholm var det vår kämpe Kim Månsberg som gick sin andra match i karriären och ställdes denna gång mot Andreas Nilsson från Åkersberga. Tyvärr drog Kim det kortaste strået i denna matchen efter en hard kamp på 3 ronder men han kan gå med huvudet högt efter en riktig kämparinsats. Förhoppningsvis kliver Kim upp i ringen redan den 27e juni igen vilket visar på Kims härliga inställning till träning och tävling.

Heavy Hands andra tävlande för helgen var Erik Berglund, som efter mycket om och men äntligen skulle få snöra på sig matchhandskarna igen efter sin senaste vinst på SM i januari. Erik ställdes mot Faris Lukovic, en obesegrad thaiboxare från Karlstad. Som väntat blev det en hård drabbning med hårda tekniker från bägge fighters. Men Erik, som har tränat väldigt hårt under våren, lyckades i fjärde ronden tvinga Faris till räkning två gånger efter flera hårda slagkombinationer. Detta ledde till att matchen bröts i rondvilan mellan fjärde och femte ronden. Erik “Jetset” Berglund tog därmed sin 12:e raka seger i thaiboxningsringen.

Hårt jobb lönar sig alltid i slutändan!!

Jonatan Kumlin
Heavy Hands Muay Thai Jönköping