SM-GULD!!!!!!

Nästan exakt 3 år efter att Heavy Hands Muay Thai Jönköping bildades tog vi igår hem vårt första guld i de svenska mästerskapen i thaiboxning. Detta genom en fantastik insats av vår Erik Berglund i -86kg kilos klassen. Erik, som under dessa 3 åren nu har tagit sig obesegrad igenom sina samtliga 11 matcher, besegrade i semifinalen i lördags David Abrahamsson från Mora genom att domaren stoppade matchen efter en räkning redan i första ronden. I finalen på söndagen stod rutinerade Patrik Nilsson från C4 i Kristianstad för motståndet. En match som avgjordes genom domslut efter 5 ronder och där Erik stod som vinnare och därmed svensk mästare i thaiboxning 2015. Vi vill tacka alla som trott på och stöttas oss på vägen och samtidigt lyfta fram våra övriga medlemmar som, genom sin närvaro och dedikation på träningspassen, ger motivation till de som tränar inför sina matcher och gör att de orkar ge det där lilla extra som krävs för att pressa sina gränser. Tack! Erik förverkligade genom detta sm-guld en dröm. En dröm om att vara bäst, i sitt land, i sin idrott. Vad kan vara finare än att få vara delaktig i när någon får sin dröm uppfylld? Stort grattis Erik!!!! Jonatan Kumlin Heavy Hands Muay Thai